Blog-uitvluchten

De 4de studio-dag zit erop en het is tijd voor een blogbericht. Het zal u al dan niet opgevallen zijn dat er gisteren geen blogpost is verschenen, ondanks dat ik uitdrukkelijk beloofd had er dagelijks 1 te schrijven, zo lang we in de studio zaten. De reden hiervoor is voor u een raadsel en voor mij een weet.

Misschien was het de rebel in mij die tegen alle verwachtingen in wilde gaan, misschien had ik in de studio zo hard gespeeld dat mijn vingers aan het bloeden waren, of erger nog, misschien ben ik mijn handen gewoon kwijt en laat ik deze blog nu dicteren. Maar wat zou daarvoor de reden dan zijn? Een zwaar ongeval? Acute artrose als zoiets bestaat? Of is de hoeveelheid chips die ik dagelijks in de studio verorber over zijn limiet en heb ik nu te veel bloedklonters met het afsterven van mijn extremiteiten tot gevolg? Nee, dat zou niet alleen mijn handen te grazen hebben genomen.

Maar wat dan wel? Misschien ben ik aangevallen door een man met een machete? Het zal niet de eerste keer zijn dat zoiets in het nieuws komt. Hoe confronterend ook. Een geval van verkeersagressie door iemand die een bosmaaier in zijn koffer had liggen? Ook dat hebben we in ons kleine landje ooit meegemaakt. Beide de brave heren zouden wel heel precies moeten kunnen werken met desbetreffend tuingerief, ook al heb ik niet beweerd dat de rest van mijn lichaam niet geraakt is door de voorvallen. Nu wil ik niet onbeleefd zijn, maar ik vind wel dat u het een beetje ver gaat zoeken.

Even terug naar de andere redenen waarom iemand geen blog zou hebben geschreven, ook al had deze uitdrukkelijk beloofd dat wel te doen. Misschien had ik geen internet, maar waarom zou ik hem dan vanmorgen niet hebben gepost? Misschien had ik geen inspiratie? Die had ik dan bij u kunnen komen op doen, want u hebt blijkbaar creativiteit te over, als ik zie hoe ver u wilt gaan om te achterhalen waarom iemand zijn blog niet heeft geschreven. Het is duidelijk dat de mogelijkheden gewoon te dik gezaaid zijn, ik stel voor dat u de hele kwestie van u afzet.

Kijk nu wat u doet, nu heb ik nog maar een paar alinea’s om u te vertellen hoe het staat met de opnames, en dat is uiteindelijk wat u echt wil weten. Bij deze kan ik zeggen dat de zang na lang zwoegen erop staat. We kregen hiervoor de hulp van zangcoach Eline Aussems, zonder wie de opname van de zang ongetwijfeld een totale ramp zou zijn geweest. Het zal misschien haar laatste keer zijn geweest dat ze in een donkere studio kruipt met 5 viriele kerels die al even geen daglicht hebben gezien, maar dat is niet ons probleem. Ze is er uiteindelijk voor betaald. Voor de stem coaching bedoelen we dan.

Ook cello staat er sinds vandaag op, Tom was blij dat hij na lange dagen studio eindelijk zijn instrument nog eens mocht aanraken. De arme gast had stilzwijgend in een hoekje van de controlekamer liggen verslijten tijdens de afgelopen dagen, als hij niet af en toe om water vroeg waren we hem misschien vergeten. Maar niet zijn cello-kunsten, want zelfs die waren in die macabere omstandigheden nog altijd even goed.

Zo, nu bent u weer up-to-date met het hele stadswachtgebeuren. Het was nodig. U had misschien na 2 dagen een routineblog te hebben gehad al wat afkickverschijnselen. Wij gaan er dan ook van uit dat u even opgewonden bent voor deze EP als wijzelf, waardoor u elk nieuws hierover probeert op te vangen. Maak u daarover niet langer zorgen, morgen ben ik er weer met een kersvers blogbericht, als ik niet te lui ben om een te schrijven.

14285386_10209335207810452_619728846_o

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s