Stadswacht blogt…

“Een nieuw jaar, een nieuwe ik”. Zegt Cindy vol vals zelfvertrouwen in de spiegel na haar break-up. Haar uitgelopen mascara wordt snel weggeveegd en ze is even opgewekt bij de gedachte dat ze haar benen de komende weken niet zal moeten scheren. Zeer toevallig ontstaat er tegelijkertijd een zelfde gedachtegang bij stadswacht. Over dat nieuw begin dan, onze benen houden we steevast even glad als anders.

Voor zij die er nog niet over gehoord hadden, het nieuw begin doelt op de nieuwe EP. Nu die op komst is willen we dan ook de volle twaalf geïnteresseerden graag vasthouden met een sporadisch blogbericht.  We kunnen helaas niet beloven dat het een even boeiend verhaal wordt als dat van Cindy. Het is dan ook zeker dat die drie weken met haar ex Kevin een ware bron van inspiratie zijn geweest. Net als zij willen we gezien de omstandigheden gewoon wat aandacht. En dat is dan niet te veel gevraagd, denk ik.

Gelukkig krijgt u voor die aandacht ook iets terug. Hier zal op regelmatige basis een sarcastisch tekstje komen waar u tussen de lijntjes wat informatie zal kunnen lezen of hoe ver de (voorlopig nog naamloze) EP staat. Bij deze kunnen we al zeggen dat we maandag (05/09) in de studio kruipen om de opnames te maken. We komen dan ook langzaam aan het einde van de pre-producties. Hiervoor werkten we samen met Robin Aerts, de bassist en producer van het Zesde Metaal. Een Nederlandstalige band die oneindig veel meer bekendheid geniet dan Stadswacht, waardoor de kans bestaat dat u ook van hen nog nooit hebt gehoord. Maar samen met Robin zijn we ervan overtuigd dat dit de beste EP van stadswacht zal worden. Welkom in het land der blinden.

Stadswacht stelt tevens voor dat u in aanloop van blijde gebeurtenis alvast begint te sparen om een voorraad EP’s in te slaan. Zo’n EP is een uitstekend cadeau om te geven aan mensen aan wie u niet weet wat u moet geven. Bloemen zijn tegenwoordig passé, en onze nummers hebben alle eigenschappen van een gekregen boeket. Wel mooi maar niet helemaal uw smaak, en na een tijdje bent u ze gewoon beu. Ter informatie: het cd-doosje hoort bij het plastiek en niet bij GFT.

Maar dus een blog, een immer populair medium. Nu ja, dat het concept in België gedomineerd wordt door Erasmus-studenten en jonge vrouwen die een jaar lang gezond willen koken is voor ons weinig relevant, zolang u die van ons maar blijft lezen.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s